Тежкотоварно превозно средство премина през кран на ВиК в Асеновград

...
Тежкотоварно превозно средство премина през кран на ВиК в Асеновград
Коментари Харесай

В Асеновград: Камион мина върху хидрант, остави два квартала без вода

Тежкотоварно транспортно средство мина през кран на ВиК в Асеновград и остави два квартала в града без вода в продължение на часове, съобщи кореспондентът на от града.
По непотвърдена информация, случаят е зародил поради камион на сметопочистващата компания. Авариралият хидрант е ситуиран на кръстовището сред улиците " Капитан Райчо " и " Хан Аспарух " в Асеновград.
Заради повредата без вода през днешния ден съвсем през целия ден са част от квартал " Баба Тонка " и регионът на асеновградската болница. Не може да се каже сигурно дали кола, извършваща комуналните услуги, е счупила крана, само че от останалите по калта следи се вижда, че през оборудването е минал камион, настояват очевидци. Това се е случило в ранните часове от деня, когато придвижването в града не е толкоз натоварено. Не е ясно по какъв начин тъкмо се е случило всичко, защото хидрантът е подложен на тротоар, а около мястото не е построен път. Екипи от клона на ВиК-Асеновград към момента работят по премахване на повредата.
" В този регион мъчно се стопира водата. Единият вид е да правим ремонт, а другият – въобще да отстраним хидранта от там. Обмисляме кое от двете дейности ще е най-подходящо ", разяснява пред обстановката шефът на клона на водното сдружение в Асенoвград.
Очаква се до края на работния ден водоподаването да бъде обновено и поетапно водата да извърши водопреносната мрежа в засегнатите региони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР