Тежкотоварен камион пропадна днес около 05:15 часа сутринта в резултат

...
Тежкотоварен камион пропадна днес около 05:15 часа сутринта в резултат
Коментари Харесай

Тир пропадна на републиканския главен път Девин - Кричим - Стамболийски

Тежкотоварен камион пропадна през днешния ден към 05:15 часа сутринта вследствие на следващата тежка повреда на водопровода в сектора на републиканския път III-866  Девин - Кричим - Стамболийски, в урбанизираната територия на град Кричим.
Прочетете още
„ Пропадането на камиона в резултат на повредата е резултат от трайно безотговорното отношение на страната в лицето на Агенция пътна инфраструктура и Министерството на районното развиване! От години сигнализираме за извънредно неприятното положение на републиканския път в регулационните граници на гр. Кричим и търсим решение на казуса “, оповестиха от община Кричим.

На 04.01.2022 година в Министерство на регионалното развитие, община Кричим внесе механически план за обект: „ Основен ремонт/рехабилитация/ на път III-866 Девин-Кричим-Стамболийски от км 104+609 до км 106+010 (в регулационните граници на гр. Кричим) ", който е утвърден и координиран от всички институции, в това число и от АПИ. Проектът е направен по самодейност на община Кричим, тя е възложител, разплатен е със лични общински средства, и е дарен на Министерство на регионалното развитие за ускорение и подкрепяне процеса на наложителен ремонт на пътя!
Пътят е напълно амортизиран и не може да поеме тежкотоварния трафик по него.

АПИ и Министерство на регионалното развитие нехаят, Областната комисия по сигурност на придвижването към Областният шеф на област Пловдив не е в положение да направи нищо, с изключение на констатациите, които бяха направени от взаимната междуведомствената комисия на Агенцията по пътна сигурност, община Кричим и Областната комисия, които бяха изпратени със мнения до АПИ и Министерство на регионалното развитие, в последна сметка с резолюция на Окръжна прокуратура – Пловдив е прекъсната преписката формирана по сигнал на Атанас Калчев в качеството му на кмет на община Кричим за бездействието на държавните институции. Поради непознатото безгрижие се  унищожава подземна инфраструктура,  ВиК - Пловдив отстранява повреди, а общината събира негативите без виновност!

Атанас Калчев даде обещание на безотговорните и бездарни държавни служители, които са увъртяни в мрежите на бездействието и безхаберието, че борбата с тях продължава, макар отбраната която получават, и на която разчитат от цялата държавна машина!
" Столовете са безконечни, сменят се тези, които сядат на тях... "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР