Тежко състезание с колесници реши кои територии ще обитават Непобедими,

...
Тежко състезание с колесници реши кои територии ще обитават Непобедими,
Коментари Харесай

Безстрашните с първа загуба на териториална битка в “Игри на волята: България”

Тежко съревнование с колесници реши кои територии ще населяват Непобедими, Безстрашни и Супергерои през актуалната седмица в “Игри на волята: България ”. Въпреки своята начална преднина, Безстрашните се забавиха в строенето на човешка кула и хвърлянето на кръг, което ги остави на последното трето място. Това е първа загуба на териториална борба за жълтите, които ще се срещнат с несретите на Дивата река.

Супергероите се движеха с голяма преднина пред останалите, а Касим и Фейгин се потвърдиха пред съотборниците си, подреждайки звездата на Галилей безупречно, което им завоюва стремежи ключ от Резиденцията. Въпреки своето закъснение при започване на борбата, Непобедимите съумяха да наваксат в темпото си, което ги класира на второто място. Мирослава се реваншира на племето си, а тандемът им с Генчо подреди финалната мистерия преди Безстрашните да са достигнали до нея.

Състезателите и в трите племена осъзнаха, че играта навлиза в нов стадий, в който никой не е в сигурност. Завръщането на Филип при Безстрашните породи смесени реакции, а посланието на Веселина към Непобедимите провокира замяна на тежки думи сред Звезделина и Зорница. Преди да излязат на Арената, Виктория и Мани загърбиха разликите си, с цел да възнамеряват кого желаят да оставят в племето отсега нататък. Изборът на капитан се оказа повратната точка в техните договаряния, от която зависеше дали обединенията им ще се обединят, или ще продължат своята война.

Мани реши да пази личния си тил, подкрепяйки кандидатурата на Алекса, който беше избран  съвсем единомислещо от Супергероите. Знамето на Безстрашните издигна един от най-успешните им капитани досега - Валери, като това решение разклати женската коалиция, а Джаферович и Михаела се обърнаха една против друга. Труден се оказа изборът и за Непобедимите, които повериха отговорността на Зорница с цената на спокойствието в племето.

В каква борба ще се изправят тримата капитани на Арената? Как ще трансформират ориста на своите племена? За кого това ще бъде финален ден в надпреварата? На какви непредвидени обрати ще станем очевидци? Елиминационна капитанска борба на следващия ден вечер от 21:00ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР