Тежко остава състоянието на българката Теодора Маджарова, настанена в бразилска

...
Тежко остава състоянието на българката Теодора Маджарова, настанена в бразилска
Коментари Харесай

Теодора трябва да лети от Бразилия с медицински екип и техника

Тежко остава положението на българката Теодора Маджарова, настанена в бразилска болница. Тя е доста отпаднала и съвсем от самото начало спи, описа брачният партньор на онкоболната жена Александър Русанов сподели пред Българска национална телевизия.
 Започва дарителската акция за тежкоболната Теодора в Бразилия  Тежкоболна българка в Бразилия незабавно се нуждае от средства, с цел да се върне у нас (обновена)
Тя отпътува през март за Бразилия като финален опит да се лекува от рак. След посещаване при локален врач положението ѝ се утежнява. В момента никой от бразилските лекари не се наема да разпише документи, че тя ще издържи пътешестване до родината. 

От 10-15 дни се опитваме да помогнем. Първата крачка беше да я преместим в държавна болница. Нашите консули са в непрекъсната връзка с самолетните компании, с цел да може тя да се прибере, само че самите лекари също се тормозят дали ще издържи полета, съобщи външният министър Екатерина Захариева. Има оферта от една от авиокомпаниите в София, има и отвод от самолетни компании въобще да поемат този проблем. Трябва да лети с медицински екип, с техника и О2, изясни още Захариева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР