Тежко остава състоянието на 7-годишното дете, което пострада при катастрофа

...
Тежко остава състоянието на 7-годишното дете, което пострада при катастрофа
Коментари Харесай

Остава тежко състоянието на детето, пострадало при катастрофа край Мездра

Тежко остава положението на 7-годишното дете, което пострада при злополука на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград през вчерашния ден.

При случая сред тир и лек автомобил почина бащата на момиченцето.
Тежка злополука с жертва и ранени на път Е-79 сред Враца и Ботевград 7-годишно момиченце е откарано в „ Пирогов “, а майка му е призната във врачанската болница
От полицията потвърдиха, че отговорен за злополуката е турският тежкотоварен камион, чието ремарке сервира на мокрия асфалт, навлиза в насрещното платно и удря странично леката кола, в която пътувало фамилията със седемгодишното момиченце.

При конфликта 45-годишният лидер умира на място. Съпругата му е в положително положение, само че детенцето е настанено в детската реанимация на " Пирогов " със сериозна черепно-мозъчна контузия.
Изясняват се аргументите за тежката злополука в с. Дебръщица 45-годишната шофьорка удари четири възрастни дами, една от тях почина на място
Турският водач е незасегнат. Пробата му за алкохол е негативна. Движението остана затворено часове наред.

Участъкът край село Новачене, където стана злополуката, е един от най-рисковите. Предвижда се уголемение на цялото трасе сред Мездра и Ботевград, само че ремонтът още не е почнал интензивно. В момента се ремонтират обходните направления.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР