Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца от тежката

...
Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца от тежката
Коментари Харесай

Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца, пострадали при катастрофата на Тракия

Тежко, само че устойчиво остава положението на двете деца от тежката злополука със сръбския рейс на автомагистрала " Тракия " в неделя вечерта. Няма директна заплаха за живота им, само че и двете остават в реанимация в " Пирогов ".

Това заяви изпълнителният шеф на " Пирогов " доктор Валентин Димитров в сряда.

Вчера децата са претърпели обработка на всички рани и са прекарали относително умерено нощта. На едното дете е осъществена мекотъканна намеса. Днес следва да му бъдат направени високоспециализирани проучвания, с цел да се сложи по-окончателна диагноза. На другото дете следва интервенция за стабилизиране на счупванията в таза. Двете деца се намират в детска реанимация.

Вчера шефът на " Пирогов “ е имал среща с краткотрайно ръководещия посолството на Сърбия у нас и околните на двете деца. Роднините са се срещнали с лекуващите лекари на децата и им е било обяснено тъкмо какво е положението им. Д-р Димитров уточни, че болничното заведение държи непрекъсната връзка с Министерството на здравеопазването, което от своя страна е в контакт със сръбските здравни управляващи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР