Тежко на Македония, ако решението е тандемът на лепкавите пръсти

...
Тежко на Македония, ако решението е тандемът на лепкавите пръсти
Коментари Харесай

Мицкоски: Горко на Македония с тандема Заев-Бучковски

Тежко на Македония, в случай че решението е " тандемът на лепкавите пръсти Заев и Бучковски ". Днес министър председателят Зоран Заев връща индивида, чиято кариера завърши с политическо съглашение за правосъдно дело, с цел да договаря за историята, езика, македонското малцинство, героите. Тези двама души са известни единствено с това, че продават и за жалост продават на ниска цена. Това е предвестител на злополука, която не би трябвало да разрешаваме да се случи ",

Това написа водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски в " Туитър " и разгласи протестни блокади за на следващия ден.

" Това е борба за предишното, сегашното и бъдещето. Ще продължим на следващия ден с обсада на две кръстовища в Скопие и митинг в 15 града в цяла Македония, " сподели Мицкоски.
 Владо Бучковски става специфичен делегат на С. Македония за България
Владо Бучковски става специфичен делегат на С. Македония за България

Той счита, че Северна Македония няма друга опция с изключение на участие в Европейски Съюз

Припомняме, че някогашният министър председател Владо става специфичен делегат на македонското държавно управление за България .

Университетският професор и някогашен ръководител на СДСМ счита, че районен съд Македония няма друга опция с изключение на участието в Европейския съюз. Европейски Съюз е нашата стратегическа цел и по тази причина би трябвало да се борим за началото на договарянията, сподели той пред локална телевизия.

" Зоран Заев се бори за нашето европейско бъдеще в духа на европейските полезности ", акцентира Бучковски.

Човекот чија кариера заврши со политички контракт за судскиот предмет Тенковски настоятелен, Заев го враќа на нова врата која преговара за историјата, јазикот, македонското малцинство, хероите.
— Христијан Мицкоски (@MickoskiHM)
57-годишният Владо Бучковски бе министър на защитата в ширококоалиционния кабинет на премиера Любчо Георгиевски от 13 май до 26 ноември 2001.

От 1 ноември 2002 до декември 2004 година Бучковски още веднъж влиза в държавното управление като министър на защитата. Той бе министър-председател на РСМ от 15 декември 2004 година до 26 август 2006 година Той е правист по обучение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР