Тежко е състоянието на шофьора на колата от катастрофата с

...
Тежко е състоянието на шофьора на колата от катастрофата с
Коментари Харесай

След катастрофата с автобус на „Алексиев“ в Студено буче: Лекари от Монтана се борят за живота на шофьора на колата /снимки/

Тежко е положението на водача на колата от злополуката с рейс на „ Алексиев “ в Студено буче, научи организация BulNews. 
Пътният случай стана през вчерашния ден, към 17 часа, на изхода на селото в посока Монтана, а за него писа единствено медията ни.



72-годишен софиянец се движил с лекия си автомобил " Шкода Октавиа " от Видин към Монтана, когато навлязъл в насрещната лента за придвижване и се блъснал челно в рейс " Мерцедес Туризмо 15 РХД ", благосъстоятелност на видинската компания „ Алексиев “. Зад кормилото на рейса бил 31-годишен гражданин на Раковица, който пътувал по постоянната пътническа линия София-Враца-Видин. 
Вследствие на злополуката водачът на лекия автомобил е получил тежка черепно-мозъчна контузия. Той е откаран в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в Монтана в тежко положение с заплаха за живота. 
При произшествието са нанесени материални вреди по двете возила, като от фотосите излиза наяве, че колата е смачкана до неразбираемост, което приказва, че ударът е бил нечовечен. 
Извършен е оглед на мястото с присъединяване на експерт – автотехник. 
Шофьорът на рейса е  дал проби за алкохол и опиати, които са негативни. 
С оглед на местопрестъпление е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство на Монтана за закононарушение по член 343, алинея 1, б. " б " от Наказателен кодекс. 
Работата по случая продължава.          
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР