Тежките наводнения в Гърция стреснаха феновете на Ергенът. Както е

...
Тежките наводнения в Гърция стреснаха феновете на Ергенът. Както е
Коментари Харесай

Новият Ерген го закъса доста в Гърция

Тежките наводнения в Гърция стреснаха почитателите на " Ергенът ". Както е известно, най-популярното риалити шоу, в което дами се борят за сърцето на един мачо, тази година се снима в южната ни съседка.

В редица конгреси се появиха подозрения, че дъждът може да е потопил " Ергенът ". Изказват се терзания, че милионерът Александър или някоя от девойките, които се борят за сърцето му, може да са потърпевши от пороите.

Опасенията за благополучие се оказаха напразни! Тежкото състояние в Гърция е в централната част на страната. А фотосите на шоуто, в което милионерът Александър би трябвало да си избере брачна половинка, са много надалеч - на остров Родос. Истината е, че преди няколко месеца райското кътче бе връхлетяно от буря, само че от дълго време нещата на Родос са напълно добре.

Че всичко е наред около фотосите, загатна и водещият на шоуто Наум Шопов. Актьорът горе-долу споделя по някоя друга фотография от ултракрасивите плажове на райското кътче.

Вилата пък, в която се снима форматът, е цялостна с екстри. Имението, в което са настанени всички участници, разполага даже с площадка за хеликоптер. Очаква се точно с летателното превозно средство ергенът Алекс да дойде при дамите в един от първите епизоди. Иначе милионерът ерген към този момент е изгонил няколко девойки от формата. През предходната седмица са почнали фотосите на шоуто. А Алекс към този момент е почнал пресявките на девойките.

В същото време стана ясно, че водещият Наум Шопов е изоставен от половинката си Теа. Разбира се, не става дума за завършек на връзката сред една от обичаните двойки на България.

Секси гаджето на звездата от " Откраднат живот " отпътува с Шопов за Гърция за началото на " Ергенът ", написа " България Днес ". По принцип хубавата Теа би трябвало да е компактно до Шопов по време на фотосите. Само че поради работен ангажимент й се постанова да забегне за Дубровник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР