Тежките метеорологични условия в Сърбия взеха жертва. Починал е възрастен

...
Тежките метеорологични условия в Сърбия взеха жертва. Починал е възрастен
Коментари Харесай

Първа жертва на студовете в Сърбия

Тежките метеорологични условия в Сърбия взеха жертва. Починал е възрастен мъж, който имал деменция. Той липсващ от вкъщи си в понеделник. Мъжът е открит измръзнал до гибел по-рано през днешния ден, заяви Българска национална телевизия.

В доста райони на северозападната ни съседка е оповестено изключително състояние. Ситуацията е най-тежка в Зайчар, Бор и Ниш.

Метеорологичните условия са усложнени в съвсем цяла Европа. В цяла Англия са затворени доста учебни заведения, анулирани са и доста полети.

В Шотландия е оповестена алена паника поради снега, което значи, че има риск за живота на жителите. В Ирландия също е разгласен червен код за паника. Жителите под паника се втурнали да пазарят, което наложило управляващите да успокояват, че няма да има недостиг на храна.

Снегът стигна и до Испания - плажовете на Сан Себастиян са снежни, а в Барселона даже отложиха тестванията за "Формула 1 ".

Каналите в Амстердам замръзват. Там от през вчерашния ден е в действие възбрана за придвижване на лодки. Освен от ограничения за сигурност, възбраната има и друга цел - управляващите разчитат студеното време да образува стабилен мразовит пласт, тъй че хората да могат да карат кънки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР