Тежките дни за д-р Калин Генадиев в медицинския сериал „Откраднат

...
Тежките дни за д-р Калин Генадиев в медицинския сериал „Откраднат
Коментари Харесай

Настъпват Тежки Дни За Д-Р Генадиев

Тежките дни за доктор Калин Генадиев в медицинския сериал „Откраднат живот“ не престават и в новия сезон. В него ще забележим героят на Димо Алексиев още веднъж на правосъдната пейка поради следващия бракоразвод. В предходния сезон той към този момент го направи със брачната половинка си Наталия Павлова – пиар на болница „Св. Кирил“.

„Иска ми се да кажа, че лекар Генадиев е научил своите уроци от живота. Истината обаче е, че животът умее да се майтапи тъкмо когато мислиш, че си подредил всичко, може да се наложи да започнеш изначало. Катарзисът е опция да надградуиш себе си, да моделираш усещането си за света. Вярвам, че по този начин ще се случи и с Калин“, показа Алексиев в „Събуди се“.

Сериозни събития ще преобърнат живота на Калин и Наталия, които ще се изправят пред най-големия въпрос – основали ли са устойчиви връзки след всичко претърпяно. „Зрителите ще видят Калин като родител. Да, извънредно му се желае да бъде добър татко, откакто връзката с неговия татко се оказва илюзия“, добави Димо минути преди сцена в реанимацията.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР