Тежки сблъсъци и непредвидими двубои очакват зрителите на 75-ото издание

...
Тежки сблъсъци и непредвидими двубои очакват зрителите на 75-ото издание
Коментари Харесай

Тежкки сблъсъци очакват зрителите на турнира Странджа

Тежки конфликти и непредвидими дуели чакат феновете на 75-ото издание на Купа " Странджа ". Най-старият интернационален боксов шампионат в Европа ще прикове вниманието от 4 до 11 февруари, като ще се организира в зала " София ".

Юбилейното издание на конкуренцията се чака да е извънредно оспорвано, а за това свидетелстват поръчките изпратени досега към БФ Бокс.

Представители на четири континента - Европа, Азия, Африка и Северна Америка, ще се качат на кръга, с цел да кръстосат ръкавици. Очакват се към 300 боксьори от близо 30 страни да вземат присъединяване в шампионата.

Сред тях обичайно мощни народи като Армения, Китай, Франция, Индия, Ирландия, Тайланд, Турция, Украйна и Узбекистан.

България ще бъде показана от 14 боксьори при мъжете и дамите. Националните ни треньори залагат на най-хубавото, като ще употребяват Купа " Странджа " и като стадий от подготовката за квалификационните шампионати по пътя към Олимпийските игри в Париж през лятото.

Съставите на България

Мъже

Ясен Радев (54 кг), Хавиер Ибанес (57), Радослав Росенов (63,5), Рами Киуан (71), Уилиам Чолов (75), Кристиян Николов (80), Йордан Морехон (+92), Кирил Борисов (+92),

Жени

Златислава Чуканова (50 кг), Венелина Поптолева (50), Станимира Петрова (54), Светлана Каменова (57), Аслъхан Мехмедова (60), Джоана Нуамеруе (66).
 Отиде си водещ треньор по бокс и някогашен национал
Отиде си водещ треньор по бокс и някогашен национал

Георги Долапчиев е умрял на 66-годишна възраст
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР