Тежки преговори с бивши собственици на Левски текат ежедневно и

...
Тежки преговори с бивши собственици на Левски текат ежедневно и
Коментари Харесай

Левски губи пари и време заради Спас Русев

Тежки договаряния с някогашни притежатели на Левски текат всекидневно и лишават много пари, време и запас на управлението на клуба. Освен Спас Русев предходни акционери на столичния гранд също претендират за седемцифрени суми, осведоми " Тема спорт ".

Русев има упорства за към 4 милиона лв., които най-вероятно е оформил като заеми. Той съобщи, че ще се наложи да опрости въпросната сума, само че очевидно това не зависи единствено от него като частно лице, а от позицията му на съучастник в една от фирмите, която към момента е огромен спонсор на клуба.

Общият дълг на тима от " Герена " е на път да достигне 25 милиона лв., като кредиторите са Национална агенция за приходите и юридически лица, свързани със градежа на бранш А на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", който неотдавна носи името " Трибуна Щрабаг ".

Ежедневните договаряния се водят на допустимо най-високо равнище, като едвам след първични съглашения на четири очи оперативното управление на Левски договаря интервали на разсрочване, както и размер на погасителни вноски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР