Тежки моменти са помрачили съвместния живот на Даниел Петканов и

...
Тежки моменти са помрачили съвместния живот на Даниел Петканов и
Коментари Харесай

Скоро сключиха брак, но проблемите вече ги поставиха пред развод

 Тежки моменти са помрачили взаимния живот на Даниел Петканов и жена му Алекс, споделя самият Дани, прочут още като Лудия кореспондент. Моделката и водещият са били пред разлъка няколко месеца след раждането на първия им наследник Габриел. Грижите към детето, смяната на всекидневието и терзанията с развъждането на момченцето са били мотиви за чести кавги сред младоците, които се врекоха във безконечна честност пред цяла България в къщата на " ВИП Брадър ".

" Не е елементарен взаимният живот и изключително когато си женен и имаш дете. Това е огромно тестване. Алекс е доста млада и не й е елементарно, тъй като детето е огромна отговорност. Обичаш го, само че искаш още доста неща да можеш да правиш за себе си. Имали сме доста сложни моменти, моменти, в които не можем да се гледаме. Минавало ни е през главите дали въобще има смисъл да продължаваме да сме дружно " - искрено споделя Дани в свое видео в интернет.

Известната световна двойка съумяла обаче да преживее дрязгите и рецесията във връзката си, като огромен принос за това има майката на Петканов. Бабата на бебе Габи оказва помощ постоянно на младото семейство. Така моделката и шеговитият водещ съумяват да работят, да се развиват и даже да се забавляват. По думите на Даниел, това ги е избавило от мрачните мисли за бракоразвод.

Алекс и Дани освен са скрепили връзките си и мислят в една посока, само че даже виждат и втори правоприемник в общото си бъдеще.

" Скоро самата Александра отвори тематиката за второ дете. Това ме учуди доста, тъй като тя се върна в съвършената си форма и сега работи доста. Но взехме решение, че ще имаме втори правоприемник. Разбрахме се да си създадем хубава екскурзия на сантиментално място в края на годината, когато се успокои ситуацията, където да опитаме да заченем второ дете, написа " България Днес ". Този път желаеме да е момиче " - споделя още младокът, който бащинското възприятие е трансформирало в добра тенденция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР