Тежки любовни дни се задават на хоризонта за Евгени Генчев.

...
Тежки любовни дни се задават на хоризонта за Евгени Генчев.
Коментари Харесай

ГРОЗНО! "Нежната" Валерия съска към ошашавения Евгени: Махай се от мен!

Тежки любовни дни се задават на хоризонта за Евгени Генчев. Пианистът, който, за разлика от предшественика си в " Ергенът ", се влюби бясно и си избра момиче измежду участничките, в този момент си бие главата в стените. И се чуди на кой свят е и от кое място му е пристигнало.

Причината - след края на формата и насладата, че е изритала конкуренцията, с цел да стане първа, Валерия сподели, че въобще не е била влюбена в Генчев. Тя просто се е борила за егото си.

Скандалът, който още тресе мрежата, избухна точно на 25-ия рожден ден на кучкарката, който бе в столичен клуб. В мига, в който донесоха двете торти за рожденичката, а Евгени се опита да се приближи до нея и да я прегърне, тя го простреля с мразовит взор и изсъска: " Махни се от мен! ".

Заради шума в клуба Генчев не чу думите й и още веднъж се приближи, а тя повтори: " Махни се! ". Явно настояваше да се снима сама и пианистът да не е до нея. Това значи единствено едно - Валерия знае, че двамата няма да ги бъде и не желае след години да се гледа на обичаните си и значими фотоси до него.

След като и втория път Евгени не я чу, тя персонално се приближи до ухото му и му сподели нещо - евентуално му изкрещя същите думи. В този момент лицето на момчето помръкна внезапно и той се отдръпна от нея. През цялото време след това изглеждаше посърнал и си потегли по средата на купона.

" Толкова грозно, толкоз пошло държание от жена, тази Валерия е някакво изчадие в пола ", разясняват в нета.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Ергенът пианист рожден ден клуб
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР