Тежки коментари написаха шофьори от Варна по повод напълно разбития

...
Тежки коментари написаха шофьори от Варна по повод напълно разбития
Коментари Харесай

Пътят към пристанище Варна -Запад – тотално изровен! „Спасява животи, минаваш го с 10 км/ч“, коментират шофьори

Тежки мнения написаха водачи от Варна във връзка изцяло разрушения път под Автомагистрала „ Хемус “,  по който се стига до пристанище Варна-Запад. Той е толкоз разрушен, че на него не може да стане злополука, тъй като по него може да се кара с 10 км/ч, това написа в групата Емил Стоянов, който пусна показателни фотоси от мястото.

„ Явно страната от дълго време е абдикирала от инфраструктурата в района, а ще подхваща ограничения за възкръсване на стопанската система... “ , това гласи още първия коментар към обявата. Пътят в действителност е основен за промишлеността на Варненска област и положението му е необяснимо. Защото по изровената настилка може да се кара единствено с нараснало внимание, някои подхождат с подигравка към проблема – по този начин е по-безопасно и не стават произшествия.  

„ Мотото е: " НЕ ПОДДЪЖАЙ ПЪТИЩАТА- СПАСИ ЖИВОТ "

„ Правилното е " ОТКРАДНИ ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТА, ШОФЬОРИТЕ ДА съдебна експертиза ИЗБИВАТ ", такива реплики си разменят участниците в полемиката.

„ Всеки ден минаваме с камионите от там, имам възприятието че кабината ще хвръкне... Не мога да схвана защо не го вършат този път, минават скъпи камиони, стока за милиони лв.... “ , споделя професионален водач, който прави курсове до най-голямото и значимо пристанище на Варна.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР