Тежки клони продължават да падат на метри от майки с

...
Тежки клони продължават да падат на метри от майки с
Коментари Харесай

Без промяна! Тежки клони отново се стовариха на пейка в парк в Кючука, близо до деца

Тежки клони не престават да падат на метри от майки с деца в парк в Кючука. Това се случва две седмици откакто обезпокоена майка алармира до TrafficNews , че голям клон се е стоварил върху скамейка наоколо до играещи деца. За благополучие нито тогава нито в настоящия случай не е имало хора на пейката, само че все пак уплахата е била огромна, споделя тя.
Прочетете още
Тогава дамата показа, че в парка пред улица „ Братя Бъкстон” 117 рискови клони падат извънредно постоянно и към този момент родителите са принудени да държат децата си надалеч от мястото, предопределено за игра, поради опцията от противен случай.

„ До момента безусловно никой не е пристигнал да ревизира тези дървета, за които сигнализирах по-рано. Трябва да се случи нещо ужасно в нашата страна с цел да се обърне внимание. Крайно разочарована съм от безусловно всички институции, само че ще продължаваме да си търсим правата.

Продължават да падат огромни клони и децата се принуждават да играят на пътя, очевидно на улицата сигурността е по-голяма от детския парк - позор нямат”, описа дамата.

След неприятната преживелица от преди две седмици, медията ни съобщи сигнала до Оперативна програма „ Градини и паркове”. От там обявиха, че шефът на предприятието Веселин Козарев е разпоредил незабавна инспекция за положението на всички дървета в парка. Ако има сухи и рискови клони, те навреме ще бъдат отстранени, а екипът, който се грижи за чистотата в зелените площи на " Братя Бъкстон " пое ангажимент да прави по-чести уборки.

Въпреки това, дамата отхвърля инспекция да е била осъществена въобще и твърди, че никой от виновните институции не е отишъл даже и да огледа региона откакто сигнализирахме за казуса до общинското дружество.

TrafficNews продължава да следи тематиката!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР