Тежката метеорологична обстановка вчера зарари майка и детето ѝ на

...
Тежката метеорологична обстановка вчера зарари майка и детето ѝ на
Коментари Харесай

Непознати хора помогнаха на майка с дете по време на градушката в Търново

Тежката метеорологична конюнктура през вчерашния ден зарари майка и детето ѝ на улицата. Жената била на открито със сина си в детска количка. Случката е от Велико Търново. Обилен дъжд, съпроводен с едра градушка се изсипаха над града. В този миг дамата е бързала да се скрие и защищити детето си. За нейно голямо благополучие положителни хора са се намесили, с цел да ѝ оказват помощ. Майката показа своята признателност към водач, който слязъл от колата си, с цел да придвижи количката.

Вижте цялата история на Konov Monna:

„ Искам да благодаря на мъжа, който слезе от колата си пред кафе 23, намокри се, с цел да ми помогне да пренеса количка със сина ми на другия тротоар. Защото на всички места всичко беше река... Не съумях да видя номер на колата и се надявам да е тук в групата. Благодаря Ви още един път! Вие бяхте единственият, който спря! Рядко се срещат хора като Вас! Адмирации! Бъдете доста здрав! Също по този начин желая да благодаря и на двете дами на спирката на театъра, които по време на този смут пазиха количката, с цел да не пада градушката върху сина ми... Благодаря Ви, благи дами! Всичко най-най от сърце ви поисквам! Не знам какво да кажа... Вие ми върнахте вярата, че към момента се срещат положителни хора! “

Доброто дело провокира вълна от позитивни реакции в обществената мрежа. Над 150 души адмирираха човешката постъпка на жителите на Търново.

„ Човещината! Колко доста липсва към този момент у хората! “

„ Уважение към всички! Браво! “

„ Браво за достолепието и човечността на тези хора! Адмирации! “

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР