Тежката катастрофа на международния път Е-79 между Монтана и Враца,

...
Тежката катастрофа на международния път Е-79 между Монтана и Враца,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews.bg! Почина трети човек от касапницата на Е-79 между Монтана и Враца, вижте какво се случва с шофьорката на „Ситроен“-а

Тежката злополука на интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца, която почерни празничния понеделник, взе трета жертва, научи извънредно организация BulNews.bg.
Късно нощес във врачанската болница е умрял още един човек от тежко ранените при зверския конфликт. Заради контузиите, които са били несъвместими с живота, си е отишъл 54-годишният А.Т.А. от София. Два дни лекарите се бориха за живота му, само че потърпевшият мъж е бил в извънредно тежко положение. Починалият е третата жертва от минивана „ Форд Галакси “, който е транспортирал пациенти за диализа в Монтана. За тежкия пътен случай заяви първо организация BulNews.bg.
Днес продължава борбата за спасяването на шофьорката на монтанския „ Ситроен “, която по първична информация е отговорна за касапницата. В момента оперират 26-годишната софиянка Цветелина П., която е една от четиримата докарани в болничното заведение във Враца. Момичето е с два счупени крайници и счупени ключица и предмишница. Медиците се внимателни в прогнозите за нейното здравословно положение, само че доминират оптимистичните настроения.
Продължава борбата за живота на останалите двама потърпевши, които бяха превозени в локалната болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР