Тежка прокоба тегне над екипа на „Шоуто на Слави“ –

...
Тежка прокоба тегне над екипа на „Шоуто на Слави“ –
Коментари Харесай

Тежка Прокоба Тегне Над „шоуто На Слави“

Тежка поличба тегне над екипа на „Шоуто на Слави“ – Годжи, Грахич, Росен Петров, Маестрото, Бачев, Цецо Недялков и самият Трифонов са настигнати от нея!

Счупени крака, припаднали по сцената певици, произшествия и даже рак – предаването на Дългия е като че ли орисано за сходен жанр неприятни произшествия.

Най-прясната преживелица е от началото на декември. Китаристът на „Ку-ку бенд“ Годжи си счупи крайници. За случая заяви екипът на предаването, само че не обясниха по какъв начин е станала злополуката. Георги Милчев, както е същинското име на китариста, бе признат в плевенската болница. След няколко дни на легло Годжи напусна здравното заведение в инвалидна количка, а възобновяване му продължава цялостен месец. Не е ясно дали музикантът ще се върне при започване на новата година в редиците на групата.

Черната поредност в екипа на предаването стартира през лятото, когато водещият на шоуто Слави Трифонов претърпя тежка интервенция на крайници, поради което близо месец предаването води сценаристът Иво Сиромахов.

Интервенцията не е пъpвата на крайници на Трифонов. Проблемите с крайника на Дългия датират от 2009 година, когато Слави падна в хотелска стая в Стара Загора и счупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. След злощастното рухване костта му се надробява и се наложило да бъдат забити пирони, с цел да контролират счупеното, заради което единият му крайник е по-къс от другия. Години по-късно здравословното положение на водещия става все по-зле. Вследствие на комплицираните интервенции структурата на гръбнака и таза на Трифонов са видоизменени, което му докарва мощни болки в кръста. Заради неприятното си здравословно положение Слави изкара трите си последни концерта седнал на стол.

Друг покосен от тъмната поличба е някогашният член на „Шоуто на Слави“ Росен Петров. Екссценаристът си чупи носа на боксовия кръг, последваха интервенции, които да му разрешат обикновено дишане. Въпреки това Росен остава като белязан след крошето, написа „България днес“.

Лошата орис не подмина и Евгени Димитров-Маестрото, който преди години стана участник във верижна злополука на бул. „Цариградско шосе“.

И артистът Мариан Бачев попада в автомобилно меле в края на 2015 година Комикът бе блъснат от млада жена, която се оказва негов огромен почитател. За благополучие Бачев се отървава без драскотина, само че уплахът си останал. Затова и до през днешния ден артистът избира да се вози с подземната железница.

Истинската битка за живот бе на китариста на „Ку-ку бенд“ Цветан Недялков. Музикантът печели тежката борба с рака през 1997 година, след 4 години битка с подлото заболяване. Сам признава, че точно музиката го е избавила от пропадането в бездната на болестта.

Красивите беквокалистки на Слави също усетиха тъмните сили, витаещи над шоуто. През последните си месеци в предаването босненката Цветелина Грахич закъса със здравето. Певицата припадна на сцената, до момента в който бе на присъединяване с Борис Солтарийски пред десетки фенове. Първоначално посетителите помислили, че се е подхлъзнала. Но Грахич останала да лежи в несвяст.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР