Тежка прокоба измъчва до последния му час плейбоя Христо Сираков,

...
Тежка прокоба измъчва до последния му час плейбоя Христо Сираков,
Коментари Харесай

Зловеща прокоба измъчваше Христо Сираков до последния му ден

Тежка поличба изтезава до последния му час плейбоя Христо Сираков, който издъхна във вторник след прекаран тежък инсулт. Става дума за ужасна покруса от времето на социализма, която белязва злокобно неговия живот и този на писателката Милена Фучеджиева, написа Ретро.

В нелепа злополука Сираков убива след тежък удар мъжа на бременната по това време писателка. Ради Радев умира на място, Сираков е 17 дни в кома, а Милена Фучеджиева оцелява по знамение, както и нероденото ѝ бебе.

„ Мъжете, които са ми предизвикали най-вече болежка, умират един по един. Това нито ме радва, нито натъжава “, сподели преди време писателката Милена Фучеджиева, а в думите ѝ през днешния ден мнозина съзират злокобно предсказване. Познатите и другари на сценаристката разясняват, че индивидът, предизвикал ѝ най-лошия миг в живота, е точно Христо Сираков.

Причината е, че във въпросния драматичен ден той е зад кормилото на държавен автомобил, когато катастрофира и на място умира Ради – наследник на известния режисьор Въло Радев и предстоящ татко на бебето на Милена Фучеджиева. Самият Христо Сираков, който пък е наследник на водача на Тодор Живков, изпада в кома за цели 17 дни. След като оживява, е съден и изтърпява 2-годишна присъда.

Според осведомени тежката злополука е породена, тъй като Сираков е карал със 120 км в час, губи надзор над колата и се удря в дирек. Единственото, което е избавило Фучеджиева тогава, е, че бащата на Сираков изпраща хеликоптер, само че обичаният на писателката издъхва на място. Малко откакто ражда щерка си, тя отпътува за чужбина, където я отглежда сама, само че и до през днешния ден не е намерила сили да елементарни на Сираков, който си отива от този свят, без да е получил амнистия за жестоката покруса.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР