Тежка катастрофа стана тази сутрин на главния път Е79, край

...
Тежка катастрофа стана тази сутрин на главния път Е79, край
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на Е79 край Мездра

Тежка злополука стана тази заран на основния път Е79, край Враца. ТИР с пазарджишка регистрация е пътувал към Мездра, когато малко преди разклона за с. Руска Бела се подхлъзнал на мокрия път и се завъртял. Шофьорът не съумял да овладее камиона и се врязал в разграничителната мантинела, която минала в другото пътно платно, оповестява Българска национална телевизия.

В този миг в посока Враца се движел лек автомобил, който съумял да избегне удара.

„ ТИР-ът загуби надзор, може би хлъзгавият път и високата скорост, съгласно мен, скърши тир-а, хвана мантинелата и я забра и аз пристигам тука. Хвърли мантинелата против мен и щеше да не съм тук. Зад мен имаше полски ТИР, понижих колкото мога, мантинелата идваше против мен, не можа да ми откъсне главата и мина под колата. И е спукан картера. Радвам се, че съм жив. Човекът зад мен беше умел водач, щото и той можеше да ме пребие, другият ТИР. Има доста смели хора и мислят, че са богоизбрани и на тях няма да се случи, а не е по този начин ", споделя Димитър Славов - пострадал при злополуката.

По знамение случаят се размина без жертви.

Шофьорът на камиона е с леки пострадвания и е превозен към болничното заведение във Враца. Пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи са негативни. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР