Тежка катастрофа стана преди минути във Враца, видя първо репортер

...
Тежка катастрофа стана преди минути във Враца, видя първо репортер
Коментари Харесай

Oт последните минути! Тежка катастрофа край Враца, човек лежи на пътя /снимки/

Тежка злополука стана преди минути във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. Кола се е натресла в бус на пътя за квартал Кулата, има потърпевш човек. 
Инцидентът е станал на бул. „ Европа “, пред подстанция 3 на „ Електрохолд “. Товарен бус „ Daewoo ” се движел в посока към Враца. Той дал ляв мигач, с цел да завие и да влезе в двора на енергодружеството. В този миг зад него идвал лек автомобил „ Фолксваген Поло “ с врачанска регистрация. Най-вероятно водачът не видял, че бусът е понижил, с цел да направи маневрата, защото слънцето свети тъкмо против водачите. Така колата се забила в задната част на товарното возило. 
При удара е ранен водачът на лекия автомобил. Хора, които се намирали на мястото по време на произшествието, му помогнали да излезе от колата. Мъжът лежал безпомощно на пътното платно, до момента в който на мястото пристигнала кола за спешна помощ. На потърпевшия човек към този момент е оказана първа помощ и той е вдигнат за обстоен обзор и проучвания в болничното заведение. 
На местопроизшествието има екип на полицията, който да откри аргументите, довели до злополуката. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР