Тежка катастрофа със загинали затвари за движение пътят Кубрат-Русе съобщиха

...
Тежка катастрофа със загинали затвари за движение пътят Кубрат-Русе съобщиха
Коментари Харесай

18-годишен шофьор от 13 дни и жена загинаха на пътя Кубрат-Русе

Тежка злополука със починали затвари за придвижване пътят Кубрат-Русе оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Около 15 часа през днешния ден в региона на село Беловец са се блъснали челно " Опел Вектра " и " Фолксваген Туарег ". 18-годишно момче и 42-годишна жена от опела са жертвите на тежката злополука, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград. Първоначално бе обявено, че жертвите са две 18-годишни момчета.

До челния конфликт сред двете коли се е стигнало, откакто лекият автомобил изпреварил товарен камион " Ивеко " и навлязъл в лентата за насрещно придвижване. В " Опел " -а пътували трима души - починалият 18-годишен лидер от село Сеслав, 42-годишната жена, която се возела зад водача и 21-годишния й наследник - пасажер на предната седалка. Шофьорът имал удостоверение за ръководство на МПС от 15 ноември.

" Фолксвагенът " бил ръководен от 53-годишен мъж от Русе, с който пътували две дами - 50-годишната му брачна половинка и 78-годишната й майка. Те са прегледани и освободени. В устойчиво положение е и пасажерът от леката кола.

По случая се води досъдебно произвеждане. Пътят към този момент е измит и отворен за придвижване.

Движението по пътя е възобновено.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР