Тежка катастрофа със жертви край Враца. Инцидентът е станал малко

...
Тежка катастрофа със жертви край Враца. Инцидентът е станал малко
Коментари Харесай

Тежка катастрофа със жертви край Враца

Тежка злополука със жертви край Враца. Инцидентът е станал малко преди обяд край село Оходен. Лек автомобил напуща своята лента и се врязва челно в приближаващ насреща тежкотоварен камион.

Тежка злополука със жертви край Враца

На място умира 60-годишна жена от колата, а малко по-късно в болничното заведение с тежки контузии умира и по-младата ѝ спътничка. Шофьорът по знамение оцелява.

Пътят за Козлодуй и Оряхово бе затворен за часове. Изясняват се аргументите за случая.

Верижна злополука на автомагистрала „ Тракия ”. Ударили са се три автомобила. В едната от колите е пътувал финансовият министър в оставка Асен Василев. При случая няма потърпевши, напомня SafeNews.

Василев не е бил зад кормилото, а е пътувал в един от авариралите коли.

Тежка злополука в София стана преди дни на едно от най-натоварените кръстовища в София. Това е кръстовището на бул. „ Тодор Александров “ и ул. „ Опълченска “. Обърнала се е кола за спешна помощ.

Линейката била с включени звукови и светлинни сигнали и пътувала към адрес с пациент, нуждаещ се от помощ. Леката кола засякла профилирания автомобил, стигнало се до удар, в резултат на който колата за спешна помощ се преобърнала. В нея имало водач и фелдшер. Водачът не е потърпевш съществено, а сътрудника му е с травма на главата и шията.

Източник: bTV

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР