Тежка катастрофа с пострадали е станала преди минути на Криводолско

...
Тежка катастрофа с пострадали е станала преди минути на Криводолско
Коментари Харесай

Извънредно! Жестоко меле на Криводолско, две линейки летят към болницата /снимки/

Тежка злополука с потърпевши е станала преди минути на Криводолско шосе във Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
На светофарите на ж.к. "Сениче " са се блъснали "Форд " и "Ауди ". И двата автомобила са с врачански регистрации. Зад кормилото на "Форд "-а е било младо момиче, което пътувало с приятеля си, а "Ауди "-то е ръководено от млад мъж. Шофьорката се е движила от пощата към ж.к. "Сениче " и прекосявала на светофара, когато ѝ оставали 2 секунди. В това време от горната страна идвало "Ауди "-то, което завивало надясно. В него с лидера са били стара жена и младо момиче. Шофьорите не съумели да реагират и се блъснали. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че предниците на колите са безусловно размазани, излезли са и еърбеците на "Форд "-а.
Пострадала е старата жена от "Ауди "-то и двамата водачи. Младата шофьорка бе тествана за приложимост на алкохол, като тестът е негативна. Тя се оплаква от болки в гърдите и пожела да бъде превозена в болничното заведение. Там бяха закарани и водача на "Ауди "-то и старата пътничка.
На мястото има 2 коли за спешна помощ и патрул на полицията, които са блокирали придвижването в региона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР