Тежка катастрофа с най-малко двама загинали е станала днес в

...
Тежка катастрофа с най-малко двама загинали е станала днес в
Коментари Харесай

Автобус падна в пропаст в Черна гора, има най-малко две жертви

Тежка злополука с минимум двама починали е станала през днешния ден в Черна гора, по пътя сред Цетине и Будва, оповестяват черногорските медии. След обяд рейс с пасажери, сред 30 и 35 души, е паднал в пропастта в местността Обзовица, заяви полицията. Загинали са минимум двама души, чиято гибел е установена на място от лекарски екипи. Директорът на Института за незабавна здравна помощ на Черна гора Вук Никович заяви, че четирима души са тежко ранени и изпратени в Клиничния център на Черна гора.

Телевизия " Виести " заяви, че 17 души, които са били леко ранени, са трансферирани в болничното заведение в Цетине. В рейса не е имало деца. Шофьорът е отведен в полицията и е арестуван. Той се оплакал на лекарите, които първи слезли на мястото на случая, че е почувствал мощна болежка в тила, по-късно рейсът се блъснал в насипа по пътя за Обзовица, скъсал мантинелата и паднал в пропастта.

Растения и гъсти шубраци спрели рейса на към 30 метра под автомагистралата. На мястото е изпратен кран, който да извади рейса от пропастта и да се откри има ли още пасажери в него. Движението бе краткотрайно спряно. В 15 часа локално време полицията пусна придвижването в едната лента към Будва. 

Всички налични полицейски сили от Будва и Цетине са изпратени на мястото на случая, членове на специфични полицейски елементи също са на път за Обзовица. На мястото има няколко коли за спешна помощ. Екипите за незабавна помощ, лекарите и медицинския личен състав на клиничния център, както и болничното заведение в Цетине, получиха рекомендация да бъдат в подготвеност да одобряват ранени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР