Тежка катастрофа с жертва затвори пътя от Враца за Оряхово

...
Тежка катастрофа с жертва затвори пътя от Враца за Оряхово
Коментари Харесай

От последните минути! Касапница между кола и ТИР на пътя Враца-Оряхово, има загинал и тежко ранен човек /снимка/

Тежка злополука с жертва затвори пътя от Враца за Оряхово и Козлодуй, научи извънредно организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути в региона на село Оходен. По първична информация са се сблъскали лек автомобил „ Сеат “ и ТИР „ Скания “. 
Шофьори, минали през мястото описват, че колата е била карана от младо момче. Той навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където се блъснал в движещия се в срещуположна посока камион. Най-вероятно повода младият водач да загуби надзор над ръководството е мокрият и хлъзгав от дъжда асфалт. 
Очевидци описват, че в колата са пътували две дами, едната от които най-вероятно е майката на водача. Те останали заклещени в смазаната като консервена кутия кола.  За страдание, едната от тях е умряла. Другата е с тежки контузии и положението ѝ е доста тежко.
В колоната от коли, спрели поради конфликта, е доктор Ирена Видинова от РЗИ-Враца. Тя неотложно се отзовала и се пробвала да окаже първа помощ на дамите. За страдание не съумяла да направи нищо за едната от тях. 
Към местопроизшествието към този момент пътуват екипи на полицията, пожарната и две коли за спешна помощ. Очаква се натовареното шосе да бъде затворено до минути, до момента в който тече избавителната акция. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР