Тежка катастрофа с автобус е станала между Свиленград и Тополовград,

...
Тежка катастрофа с автобус е станала между Свиленград и Тополовград,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Катастрофа с автобус край Свиленград, има жертва и 19 ранени

Тежка злополука с рейс е станала сред Свиленград и Тополовград, в региона на село Младиново, научи NOVA. По първични данни има най-малко един умрял пасажер и над 19 ранени. Сред потърпевшите няма хора с заплаха за живота. Всички те са превозени в лечебни заведения в Хасково, Харманли и Свиленград.

Жертвата е жена, която се е возила в транспортното средство, удостовери здравният министър Асен Меджидиев пред NOVA NEWS.

В рейса са пътували и четири деца. За благополучие, те не са потърпевши.

Инцидентът е станал малко след 18 часа. Автобусът е с бургаска регистрация и е превозвал 40 души, връщащи се от екскурзия в Гърция. Превозното средство е паднало в дере, откакто излязло от пътя на завой.

Към мястото на злополуката са изпратени 6 коли за спешна помощ, 7 полицейски екипа и 5 пожарни автомобила, прецизират от Министерство на вътрешните работи. Пробата за алкохол на лидера е негативна. Пред униформените той е обяснил, че на завой рейсът е поднесъл. Екип от 4 следователи прави огледи, следва назначението на експертизи.

Спасените хора от рейса са подслонени в постройката на кметството на Младиново.

Собственикът на рейса Димитър Костадинов съобщи пред NOVA, че към момента нищо не знае, тъй като не може да се свърже със чиновниците си поради липса на обсег. Той увери, че към мястото пътува различен рейс, с цел да прибере хората. Костадинов не пожела да каже по кое време рейсът е минал механически обзор и дали лидерът е имал сменник.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР