Тежка катастрофа, при която има и пострадали, стана преди минути

...
Тежка катастрофа, при която има и пострадали, стана преди минути
Коментари Харесай

От последните минути: Зверска катастрофа между БМВ и Ауди, има ранени!

Тежка злополука, при която има и потърпевши, стана преди минути в региона на ж.к. Дъбника във Враца, оповестява bulnews.bg. Инцидентът е станал на улицата пред кафе " Анаконда ", където водач на " БМВ " с плевенска регистрация потегля да прави противоположен завой. Маневрата, която е неразрешена на това място, била последвана от удара на врачанско " Ауди А4 ".

При конфликта, е смачкана предната ризница на " Ауди " -то, което се забило в в задната лява част на " бавареца ".

Шофьорът от Плевен е на забележима възраст от към 26 години, а в колата, до него, се возела приятелката му, която в резултат на тежкия конфликт е потърпевша. Момичето е със сериозна рана на главата, която провокирала мощно кървене. Откарано е неотложно в Центъра за незабавна здравна помощ във Враца.



20-годишният лидер на " Ауди " -то е без забележими телесни повреди. Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, като пробите са негативни. Причина за случая, както стана ясно, е неправилната маневра, подхваната от плевенчанина, който седял зад кормилото на баварския автомобил.
Щетите по двете коли са в развой на изясняване. Екип от служители на реда е на мястото на злополуката, а придвижването е лимитирано и се прави единствено в едната лента.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР