Тежка катастрофа претърпя националният отбор на България по футбол след

...
Тежка катастрофа претърпя националният отбор на България по футбол след
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с националния отбор по футбол

Тежка злополука претърпя националният тим на България по футбол след приземяването на самолета, с който те дойдоха на грузинска земя. Това оповестиха източници за NOVA. Сериозно потърпевш е халфът Тодор Неделев, който е в болница. Спътниците му са невредими, само че са в потрес.

Инцидентът е станал при пътуването от аерогарата към хотела на футболистите в Тбилиси, столицата на Грузия. Националите били разграничени в два по-малки рейса съгласно условията на УЕФА и се движели с полицейски конвой.

Шофьорът на едното от транспортните средства се движел с висока скорост по мокра настилка. Той изгубил надзор поради спрял ненадейно пред него автомобил. В него - странично и от задната лява страна, се врязал вторият рейс.

Новината бе доказана и на формалния уебсайт на.

"Българският народен тим претърпя тежък пътно-транспортен случай след идването в Тбилиси. На път към хотела на отбора водачът на първия от двата рейса, пренасящи състава ни, загуби надзор върху ръководството на возилото, в резултат на което провокира тежка злополука. След конфликта Тодор Неделев бе превозен до локална болница, където сега минава обстойни проучвания. Всички останали членове на тима и щаба на българския народен тим са добре ", оповестяват от Футболния съюз.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР