Тежка катастрофа минути преди Нова година една не убила певеца

...
Тежка катастрофа минути преди Нова година една не убила певеца
Коментари Харесай

Фолк легендата Джони: Бог ме изцери след тежка катастрофа

Тежка злополука минути преди Нова година една не умъртвила артиста Джони. Легендата на фолка си спомня, че лекарите били уверени, че няма да оцелее, само че Бог го избавил, научи HotArena.

„ Лекарите ми споделиха, че имам строшен прешлен и пареза, и мога да остана неподвижен до края на живота си. Молех се на Господ и се възвърнах изцяло единствено няколко месеца по-късно. Направих и турне в 35 града от Германия ”, спомня си изпълнителя.

Досега Джони пазеше в загадка това си прекарване, само че в този момент си спомня за случилото се. Изпълнителят на „ Гот ми е ” се завръща в България след 11 години живот в немския град Хамбург.

„ Още не бях отпътувал в чужбина—беше 31 декември 2006 година. Катастрофирах на път за град Съединение. Лекарите ми споделиха, че ще остана неподвижен. Но аз съм доста набожен човек. Молех се с цялото си сърце и съумях да се възстановя с Божията мощ. След това направих турне през месец май 2007 година с кралете на ромската музика от доста балкански и други страни ”, спомня си още Джони, написа " България през днешния ден ".

Той не е не запомнил и мутренските години и приказва с носталгия за Георги Илиев. „ Бях му уязвимост. Виждаха ли го в заведението, където пеят, всички сътрудници знаеха, че на следващия ден и в идващите дни ще има какво да ядат техните фамилии. Жоро ми се обаждаше по телефона и споделяше: „ Джонко, айде да създадем едно празненство ”.

Събирах Бони, Софи Маринова и други реализатори на частни празненства по резиденции и всички оставаха доста удовлетворени ”, споделя още Джони.
Той в никакъв случай няма да не помни и случая, когато босът на „ ВИС-2 ” го позлатил.

„ Даде ми 100 000 марки в една найлонова чанта, а в джобовете ми беше натъпкал още най-малко 30 000 марки. Почнах да разпределям от тях и на останалите сътрудници, с цел да си ги поделим. Тогава Жоро ми сподели единствено: „ Ела да те целуна или да те ударя. Дадох и на другите ”.

С парите Джони по този начин и не забогатял. Основната част от бакшишите отивали за богати трапези и купони до зори.

„ Имах си 3-етажна къща в „ Суходол ”, а и какво да си купиш по това време? Жоро Илиев от дълго време го няма, само че имам вяра, че Бог ще ми прати още веднъж положителни другари и спонсори ”, споделя Джони.

Джони е роден в фамилията на седем братя, а самият той има четирима сина. И макар че другарството с Жоро Илиев го правело магнит за доста дами, той си имал от години другарка, с която към този момент е женен от 23 години.

След 11 години заточение в Германия, фамилията на Джони се прибира в България, а артистът обмисля стремително завръщане в сектора, защото хората всеобщо харесват остарялата школа на фолк артистите, а не силиконовите клонинги ”, твърди още той.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР