Тежка катастрофа между лек автомобил и катафалка е станала на

...
Тежка катастрофа между лек автомобил и катафалка е станала на
Коментари Харесай

Млада жена е в тежко състояние след сблъсък между катафалка и БМВ на входа на Бургас

Тежка злополука сред лек автомобил и катафалка е станала на Автомагистрала " Тракия " на входа на Бургас, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град.

Инцидентът е станал малко след 15 часа следобяд до ръкава за включване в пътя Ветрен-Бургас. Сблъскали са се лек автомобил " БМВ 540 " с бургаска регистрация и ръководен от 25-годишен гражданин на града и катафалка " Фолксваген транспортер " със старозагорска регистрация.

По информация на локалната медия " Флагман " при конфликта двете транспортни средства са се завъртели и са се забили в мантинелата, като щетите и по двата автомобила са съществени. 

В злополуката има трима потърпевши - водачът на БМВ-то, 24-годишната му другарка, която пътувала до него, както и 23-годишна пътничка, возила се на задната седалка. И тримата са откарани в УМБАЛ Бургас, като по първична информация положението на 24-годишната е извънредно тежко.

Предполага се, че до конфликта се е стигнало поради мократа настилка и несъобразена скорост. Причините за случая обаче към момента се обясняват.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР