Тежка катастрофа между два камиона е станала тази нощ на

...
Тежка катастрофа между два камиона е станала тази нощ на
Коментари Харесай

Кошмар на Витиня! Два камион се блъснаха, има загинал*

Тежка злополука сред два камиона е станала тази нощ на пътя София-Ботевград. Двете транспортни средства са се блъснали в региона на 212 км до Витиня. Пътна полиция е пристигнала на мястото, с цел да контролира придвижването, оповестяват от АПИ.

Вследствие на удара единият от водачите е умрял. Това споделиха негови сътрудници, които са прекарали часове блокирани на образувалата се опашка.

„ Здравейте, сътрудници. Пиша с молба за схващане защото злополуката случила се на този завой, поради която всички седим на Витиня приключи със злополучен край за наш сътрудник. Екипите за бързо реагиране чакат следствена работа и експертиза с цел да могат да възобновяват придвижването. Също по този начин желая да предупредя, защото удара бе във един от резервоарите на камионите има разлив на гориво и е извънредно хлъзгав пътя, “ написа водач.

ОБНОВЕНА: Към момента напълно е спряно придвижването по пътя в сектора от Витинска река до местността " Чуклето " и в двете направления за осъществяването на оглед.

Екипи на " Пътна полиция " контролират трафика и стопират камионите на изхода на София.

Тежкотоварният трафик към София е отклоняван в региона на Ребърково по пътя през Искърското дефиле Мездра-Своге-София.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР