Тежка катастрофа между два автобуса и ТИР с над 60

...
Тежка катастрофа между два автобуса и ТИР с над 60
Коментари Харесай

Тежка катастрофа между два автобуса и ТИР в Румъния, над 60 души са ранени

Тежка злополука сред два рейса и ТИР с над 60 ранени е станала в окръг Телеорман в Южна Румъния. Пътният случай се е случил в петък заран на E70, сред градовете Буйорени и Прунару.

Четирима души - двама възрастни и двама малолетни, са откарани в болница досега. 



“Единият малолетен е превозен в болница с хеликоптер на SMURD, останалите трима души са откарани с кола за спешна помощ до болничното заведение в Александрия. Пострадалите са в схващане, имат разнообразни контузии ", оповестяват за Българска телеграфна агенция от Инспектората за изключителни обстановки.

На място са оперативни екипи с две противопожарни коли, два камиона, осем екипа на Мобилната незабавна работа за реанимация и изваждане на хора (SMURD) и 14 коли за спешна помощ.

Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru
— Digi24_HD (@Digi24_HD)
Властите потърсиха подпомагане и на локално равнище - от Гюргево. “Опитайте се да спасите допустимо най-вече хора ”, приканиха те.

Движението на коли в региона на случая е блокирано. Червеният проект за интервенция, задействан по-рано сутринта, беше деактивиран.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР