Тежка катастрофа е станала във Врачанско преди минути, съобщи BulNews.bg.

...
Тежка катастрофа е станала във Врачанско преди минути, съобщи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Шестима пострадаха при жестока катастрофа край Криводол

Тежка злополука е станала във Врачанско преди минути, заяви BulNews.bg. Шестима души са потърпевши при свиреп конфликт сред две коли край Криводол.

Инцидентът е станал при разклона за село Уровене. „ Фолксваген Пасат “ с търговишка регистрация идвал откъм Монтана. Врачански „ Ситроен “, който желал да завие наляво, му лишил преимуществото. Последвал нечовечен удар, при който колите се завъртели на пътя.

В търговишкото возило пътували четири момчета. Всички те са ранени при конфликта. Наложило се екип на гражданска отбрана да среже автомобила, с цел да ги измъкне отдолу под смазаните ламарини. След това те са откарани в болница, като към момента няма детайлности за положението им. По първична информация единият юноша е в тежко положение.

В „ Ситроен “-а пътували възрастни мъж и жена. Шофьорът е потърпевш съществено и към този момент е вдигнат към болница. В момента брачната половинка му лежи в носилка край шосето.

На мястото има три коли за спешна помощ, пожарна и полиция. Трафикът по пътя е напълно блокиран, до момента в който смачканите коли не бъдат отстранени от платното.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР