Тежка катастрофа е станала във Видинско тази сутрин, научи BulNews.bg.

...
Тежка катастрофа е станала във Видинско тази сутрин, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Младеж бере душа след жесток челен удар с кола на ЧЕЗ

Тежка злополука е станала във Видинско тази заран, научи BulNews.bg. Млад водач бере душа, откакто се сблъскал челно с „ Мерцедес “-а си в служебна кола на ЧЕЗ.
Инцидентът е станал минути преди 9 часа на пътя след село Иново в посока Брегово. Лек автомобил „ Мерцедес “ се движел в посока регионалния град. Зад кормилото бил 25-годишен юноша от Видин. По неустановени все още аргументи той изгубил надзор над ръководството, завъртял се на пътното платно и се е блъснал в насрещно приближаващ автомобил. Той е марка „ Дачия “ и е благосъстоятелност на електроразпределителното сдружение на Северозапада.
Водачът на „ Мерцедес “-а е настанен с заплаха за живота във видинската болница. Шофьорът на служебната кола и неговият сателит са прегледани и освободени.
52-годишният чиновник на ЧЕЗ, който карал колата, е тестван с дрегер, техническото средство не е отчело съществуване на алкохол. На мъжа е взета и кръвна проба.
Огледът на местопроизшествието продължава и сега. Патрули на пътна полиция пренасочват придвижването по обходен маршрут.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР