Тежка катастрофа е станала в Монтанско вчера, съобщиха от пресцентъра

...
Тежка катастрофа е станала в Монтанско вчера, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Ад на пътя! Млад врачанин с „Мерцедес“ удари челно кола с бременна жена и малко дете край Монтана

Тежка злополука е станала в Монтанско през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Двама младежи с „ Мерцедес “ се натресли челно в идваща отсреща кола, в която пътували бременна жена и малко дете, научи BulNews.bg.
Произшествието е станало към 20 часа на пътя от регионалния град за село Горно Церовене. В лек автомобил „ Мерцедес “ с врачанска регистрация пътували двама младежи. По неустановени все още аргументи возилото им навлязло в лентата за насрещно придвижване. В този миг там се движело монтанско „ Фолксваген Поло “, ръководено от 24-годишна жена. Тя се пробвала да навие внезапно кормилото, с цел да избегне удара, само че не съумяла и двете коли се натресли челно.
При жестокия удар тежко е потърпевш 19-годишният водач на „ Мерцедес “-а. Той е откаран в монтанската болница с политравма. Свидетели на случилото се описват, че младежът е бил целия потрошен, а от кръста надолу не е усещал нищо. С него пътувал различен юноша – Марио, който не е ранен съществено.
В другата кола обаче под смазаните ламарини останало заклещено 4-годишно дете. Момиченцето е извадено от чиновници на Министерство на вътрешните работи и неотложно е откарано в болница. Лекарите установили, че има комоцио. Майката, която карала колата, е бременна. За благополучие тя не е потърпевша тежко, имала е спукана скула и охлузвания.
Всички потърпевши са без заплаха за живота, споделиха от болничното заведение в Монтана.
Водачите са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство, като пробите са негативни. Причините за зародилото произшествие са в развой на изясняване. По данни на очевидци на адския конфликт, младежът зад кормилото на „ Мерцедес “-а е задремал и по тази причина навлязъл в другата лента.
На място е осъществен оглед от дежурна оперативна група, по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР