Тежка катастрофа е станала този следобед на пловдивския булевард България

...
Тежка катастрофа е станала този следобед на пловдивския булевард България
Коментари Харесай

Жестока катастрофа край Панаира в Пловдив, единият от пострадалите изпаднал от колата

Тежка злополука е станала този следобяд на пловдивския бул. „ България ” в региона на Панаира. Инцидентът е станал на светофара покрай пожарния излаз.

При зверския удар са потърпевши двама души. Лек автомобил " Пежо " е правил ляв завой, когато се е блъснал с " Хюндай ", който се е движел на право с висока скорост, оповестява trafficnews.bg.


Ударът е бил толкоз мощен, че двата автомобила са на 50 метра разстояние един от различен.


След конфликта хюндаят се завъртял няколко пъти.

Пострадалите са откарани с кола за спешна помощ в болница. Единият е бил в хюндаят, съгласно очевидци е бил в схващане.




Северното платно на булеварда е затворено, следва да бъде изработен оглед.



„ Караха толкоз бързо, че изобщо не видях колата, когато потеглих да се експортирам от кръстовището”, съобщи водачът на пежото, което се удари тежко с хюндай на бул. „ България” до Панаира. Мъжът бе извънредно обиден, като изясни, че всичко е станало за секунди. След като двете коли се блъснали, хюндаят се е блъснал в дирек, а оттова е траял придвижването си към 40-50 метра. През това време единият от пасажерите в колата е изпаднал. Като най-вероятно е бил без колан.



По цялото трасе има разпилени елементи и стъкла. По думите на водача на пежото, с изключение на изпадналото момче, е потърпевш и водачът на другата кола. Първоначално той отказал да бъде прегледан, само че по-късно е бил откаран с кола за спешна помощ към незабавното поделение. Според единия от участниците в мелето, лидерът и пасажерите в хюндая не са на повече от 20 -25 години В момента се чака да се направи втори оглед на местопроизшествието, а потърпевшите младежи минават проучвания в болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР