Тежка катастрофа е станала преди минути във Враца, видя само

...
Тежка катастрофа е станала преди минути във Враца, видя само
Коментари Харесай

От последните минути: Тежка катастрофа във Враца, има ранен човек

Тежка злополука е станала преди минути във Враца, видя единствено кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Инцидентът е на изхода за Монтана на отбивката за врачанския затвор и квартал Бистрец.
Лек автомобил „ Опел Астра “ е излизал от директната на основния път и се опитал на да прави неразрешен ляв завой в посока Монтана. В този миг в противоположната посока идвал „ Опел Вектра “, който не съумял да спре на заснежения асфалт и се блъснал в другата кола. И двете возила са с врачанска регистрация, като и по двете има съществени материални вреди.
По неофициална информация виновникът за злополуката е към 40-годишен ром, който карал без документи. Пред пристигналите служители на реда той обяснил, че ги е не запомнил у дома.

Другият автомобил идвал откъм близкото село Бели Извор. В него пътували двама мъже и една млада жена. Извиканата кола за спешна помощ закарала 18-годишното момиче в болничното заведение, защото то не се чувствало добре след конфликта.
Инцидентът е станал в средата на четирилентовия път и затова не основава проблеми за трафика в почивния ден към Монтана.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР