Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа с два ТИР-а на Е-79 между Монтана и Враца, полицията затвори пътя /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.bg. Инцидентът е в региона на село Краводер, на прав сектор след моста. Страховитият удар е сред два ТИР-а, които са пътували към „ Дунав мост 2 “.
Вероятно първият камион, който е с пловдивска регистрация е понижил поради поставеното ограничаване във връзка дупките на моста и движещият се зад него словашки ТИР не съумял да спре в точния момент и го блъснал.
Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че в радиус от 30 метра по пътното платно има разпилени елементи от возилата и техния товар. Двамата водачи са се отървали невредими, само че има съществени материални вреди по камионите и евентуално ще бъде нужна намесата на тежка техника, с цел да бъдат преместени от натовареното шосе.
Заради тежкия случай трафикът в двете направления краткотрайно е прекратен. Вече са се натрупали опашки от коли, камиони и рейсове. Част от ТИР-овете за „ Дунав мост 2 “ минават през Краводер, с цел да могат да продължат по маршрута си. Тези, които идват обаче от Монтана, няма по какъв начин да употребяват този вид и по тази причина през идващите часове ще би трябвало да стоят в задръстването
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР