Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

Трагедия на Е-79 между Мездра и Ботевград! ТИР се обърна на пътя, шофьорът загина на място /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Български ТИР с хасковска регистрация се е обърнал покрай село Ребърково. Камионът е пътувал към Дунав мост 2, когато по неразбираеми на този стадий аргументи самокатастрофирал вдясно по посоката на придвижването си.
Незабавно на мястото на случая пристигнали полиция, пожарна и кола за спешна помощ. Спешните медици съумели да стигнат до водача, само че за жалост той към този момент е бил умрял. На е изключено лидерът на тежкия камион да е получил инфаркт по време на придвижване, само че това занапред ще се обяснява.
Всеки миг на мястото на злополуката се чака да дойде дежурен дознател. Пожарникарите изчакват позволение, с цел да стартират да режат кабината и да извадят натрупа на водача. По тази причина е допустимо през идващия час да има краткотрайни усложнения на придвижването по интернационалния път. От пътна полиция увериха, че ще създадат всичко допустимо да бъде блокирана единствено едната лента на пътя, а в другата да контролират трафика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР