Тежка катастрофа е станала преди минути на кръстовище във видинското

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на кръстовище във видинското
Коментари Харесай

Два тузарски джипа направиха голяма беля на кръстовище в Тополовец

Тежка злополука е станала преди минути на кръстовище във видинското село Тополовец, в община Ружинци, оповестява BulNews.bg. Сблъсъкът е бил сред два мощни джипа, които са пътували в посока към София и са със съществени материални вреди. По цялото пътно платно има разпилени елементи от двата автомобила.

Синьо „ БМВ “ Х5 със софийска регистрация е направило неразрешена маневра на кръстовището и лишило преимуществото на идващото откъм гърба „ Ауди “ Q7. От удара двете возила са се влачили най-малко 30 метра и са се спрели в профил на пътя.

В бавареца е пътувало фамилията на Росен К. от Лом, което живее от дълги години в столицата. В черното " Ауди " са били мъж и жена от Молдова, отиващи на отмора в Гърция.

Две коли за спешна помощ са пристигнали на мястото на тежката злополука. Едната е транспортирала задграничния водач със подозрения за строшен крайник. Втората кола за спешна помощ е взела българката, която имала затруднено дишане. И двамата потърпевши са превозени към видинската болница за спомагателни проучвания.

Заради случая пътят е краткотрайно затворен, като пътуващите по този маршрут употребяват към 50 метра черен път, с цел да продължат. Патрул на полицията контролира трафика през основното кръстовище. Вече са пристигнали два автомобила на пътна помощ, които да вдигнат двата смачкани джипа.









ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР