Тежка катастрофа е станала на пътя Бургас-Камен, съобщава очевидец, цитиран

...
Тежка катастрофа е станала на пътя Бургас-Камен, съобщава очевидец, цитиран
Коментари Харесай

Катастрофа с Ягуар на АМ Тракия край Бургас, автомобилът е самокатастрофирал с летни гуми

Тежка злополука е станала на пътя Бургас-Камен, оповестява свидетел, представен от Флагман, който е пътувал по Автомагистрала " Тракия ". По думите му по аутобана са хвърчали линейки, които се насочват към ПТП-о. 

 

Оказва се, че лек автомобил с бургаска регистрация е самокатастрофирал в региона на 339 км от Автомагистрала " Тракия " в посока София. 

 

 

По непотвърдена информация водачът на лекия автомобил е бил с летни гуми и поради снежното време и несъобразената скорост, с която се е движел, е изгубил надзор над колата. След което е последвала брутална каскада - автомобилът се е завъртял по аутобана, блъснал се е в билборд и се е преобърнал по таван в канавката. 

 

Заради мощния удар в структурата, билбордът се е счупил и е паднал върху леката кола. Цяло знамение е, че лидерът е жив. 

 

 

" Колата беше по таван. Билбордът е можело да го убие, само че таванът на автомобила го е предпазил. Истински шанс ", споделя различен очевидец на случая, който е пътувал в тази посока и спрял, с цел да окаже съдействие на авариралия. 

 

 

По-късно от полицията в Бургас прецизираха, че зрелищна злополука на Автомагистрала " Тракия " като по знамение не взе жертва рано тази заран.

 

Около 6,50 ч. в региона на км.339 край село Вратица независимо катастрофира лек автомобил " Ягуар " с бургаска регистрация, ръководен от 33-годишен мъж от морския град.

 

 

Колата се завъртяла на пътното платно и преобръщайки се в канавката, блъснала в основата крайпътен билборд, който паднал върху купето. Рекламното оборудване смазало автомобила, само че като по знамение водачът се отървал незасегнат.

 

Движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокра асфалтова настилка/ е причина за независимата злополука, оповестиха още от ОД Министерство на вътрешните работи Бургас.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР