Тежка катастрофа е станала на булевард „Христо Ботев“ във Враца,

...
Тежка катастрофа е станала на булевард „Христо Ботев“ във Враца,
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа до новата бензиностанция на „Феникс Петрол“, линейка лети към болницата /снимки/

Тежка злополука е станала на бул. „ Христо Ботев “ във Враца, до новата бензиностанция „ Феникс Петрол “, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е отпреди минути. Лек автомобил „ Форд “, ръководен от към 50-годишен мъж, се движел в посока Комплекса. По неустановени все още аргументи, лидерът навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в движещата се към центъра на града „ Шкода. И двете коли са с врачанска регистрация.
При удара е потърпевш към 50-годишен мъж, който пътувал в „ Шкода “-та. Зад кормилото бил синът на ранения. Бащата е откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение, а младежът към момента е на местопроизшествието, само че също е посъветван да потърси лекарска помощ, защото главата му е окървавена.
При злополуката са нанесени и съществени материални вреди.
Трафикът в региона е блокиран, защото произшествието е станало в пиков час, на една от основните пътни артерии, свързващи центъра на Враца с най-големия квартал – ж.к. „ Дъбника “. Пътна полиция пренасочва придвижването през бензиностанция „ Феникс Петрол “. Съветваме водачите да заобикалят да минават по бул. „ Христо Ботев “ в околните часове, до момента в който колите не бъдат изтеглени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР