Тежка катастрофа е станала днес на пътя Разград-Русе. В инцидента

...
Тежка катастрофа е станала днес на пътя Разград-Русе. В инцидента
Коментари Харесай

Млади депутати от ГЕРБ помогнаха на възрастни хора при тежка катастрофа

Тежка злополука е станала през днешния ден на пътя Разград-Русе. В случая са взели участие кола, ръководена от възрастен мъж, и ТИР.

Минути след случая минават младежите от ГЕРБ Даниел Александров, Николай Алгафари и Мартин Харизанов. Виждайки злополуката, незабавно спрели, с цел да видят какво могат да оказват помощ.

„ Видяхме смачканата кола насреща на пътя и незабавно спряхме с сътрудниците, с цел да забележим дали можем да помогнем с нещо, защото на мястото още нямаше полиция и кола за спешна помощ. Дядото, който е карал лекия автомобил трепереше, дадохме му вода, с цел да се успокои. С него беше и стара жена “, описа Даниел Александров.

Той и сътрудниците му от ГЕРБ звъннали на полицията и кола за спешна помощ, като останали на мястото до идването на Спешна помощ.

„ За благополучие няма тежко потърпевши. Възрастният мъж сподели, че без да желае е завил кормилото, оказал се в насрещната лента, където бил камионът, а водачът на тира, с цел да избегне преден удар, излязъл от пътя. Камионът беше извърнат, само че за благополучие водачът е без пострадвания “, добави първенецът по битка и народен представител от ГЕРБ.   

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР