Тежка катастрофа блокира трафика по международен път Е-79 между Мездра

...
Тежка катастрофа блокира трафика по международен път Е-79 между Мездра
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа затвори Е-79, хвърчат Спешни екипи към мястото

Тежка злополука блокира трафика по интернационален път Е-79 сред Мездра и Ботевград, оповестява Bulnews.
Инцидентът е станал преди минути в региона на бензиностанция „ Пегас “ преди разклона за Ребърково.

Лек автомобил „ Ситроен “ се движел към Мездра. Изведнъж колата навлязла в насрещното и се блъснала в пътуващ в противоположна посока автовоз с пловдивска регистрация. След това в него пък се блъснал турски ТИР, който се движел зад колата.
„ Ситроен “-ът е ръководен от 58-годишен чиновник на АЕЦ „ Козлодуй “. Той идвал от София и пътувал към работа.

По първична информация, мъжът задрямал зад кормилото и по тази причина навлязъл в насрещното. Автовозът пътувал към Пазарджик, а турският камион се движел в посока Дунав мост 2, защото изпълнявал курс към Германия.

За благополучие случаят се е разминал без потърпевши хора. На мястото се отзовали две коли за спешна помощ, като медиците прегледали на място водачите, взели участие в ПТП-то, само че не се наложило никой от тях да бъде приет в болница.

Нанесени са обаче съществени материални вреди по транспортните средства. Те са заели цялото пътно платно до момента в който полицията проверява какво е довело до злополуката. Трафикът по натоварения сектор от интернационалния път е напълно блокиран, образували са се километрични опашки от коли и в двете направления.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР