Тежък удар за Иван Костов – Мина, по-малката от двете

...
Тежък удар за Иван Костов – Мина, по-малката от двете
Коментари Харесай

Лошо: Иван Костов понесе тежък удар

Тежък удар за Иван Костов – Мина, по-малката от двете му дъщери, не почете с наличието си състоялата се преди дни премиера на мемоарната му книга „ Политиката от вътрешната страна “.

Щерката, която живее във Финландия, освен не пристигна персонално на събитието, с цел да приветства татко си от публиката, само че и по никакъв метод не отрази и не поддържа новото му начинание медийно.

В последните 5 години тя е бизнес дама в скандинавската страна и все по-рядко се прибира при родителите си в България. Във Финландия Мина съумя да срещне любовта за повторно, само че, уви, фамилната ѝ идилия бе прекомерно краткотрайна.



През 2019 година Костова се раздели с втория си мъж, с който минаха под венчилото единствено две години преди този момент. Двамата с по-младия от нея Асен сякаш изглеждаха щастливи, обикаляха света дружно и той приемаше нейните деца като свои.

След непредвидения поврат в връзките им обаче Мина още веднъж заживя сама в първокласния си дом във Финландия. Това е втори бракоразвод за наследничката на някогашния министър председател, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 година, след повече от 10 години фамилно общуване.

Бракът на икономистката с младоженец №2 завърши надалеч по-бързо, освен това без двамата да се решат да имат свои общи наследници.

От първия си мъж Георги Христов Мина е майка на двама синове, които също живеят с нея в чужбина. Те рядко поддържат връзка с баба си и дядо си и им гостуват в фамилното имение в „ Драгалевци “ най-вече един път годишно през лятото.

При Командира обаче за непрекъснато са се открили огромната му дъщеря Яна и нейното семейство. Тя се настани в палата след дългогодишно престояване в Италия дружно с мъжа си Алесандро и детето им.

Яна и майка ѝ Елена бяха на първа линия в публиката на премиерата на книгата на някогашния министър председател и не отлепиха очи от него нито за момент.

Малката му дъщеря Мина обаче явно не е сметнала събитието за задоволително значимо, с цел да се върне от чужбина поради него.

Докато мнозина български емигранти не могат да си разрешат самолетни билети когато и да е на годината, с цел да бъдат до околните си, дъщерята на Командира управлява империя от компании и неналичието на финанси сигурно не е повода тя да не почете значимото за него събитие, написа „ Ретро ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР