Тежък удар понесе от съдбата певицата Жана Бергендорф. Тя загуби

...
Тежък удар понесе от съдбата певицата Жана Бергендорф. Тя загуби
Коментари Харесай

Тежък удар за Жана Бергендорф! Загуби баща си и вуйчо си

Тежък удар понесе от ориста певицата Жана Бергендорф. Тя загуби втория си татко Владимир, а преди този момент - и вуйчо си, написа " Галерия ".

Изпълнителката е неутешима и се надява да се съвземе бързо, тъй като в средата на юни пуска нова ария. Татко й се бори с онкологично заболяване над две години, само че заболяването го надделя и той си отиде в края на май. Владимир е втори татко на Жана и се грижи за нея цели 17 години. Дори и след раздялата с майката на певицата, Анета, продължава да се отнася с Жана като с родна дъщерям виждат се и той й оказва помощ. Затова и в този момент тя приема гибелта му толкоз тежко. Жана е близка и със своята полусестра Адриана, от втория брак на майка си с Владимир.

" Той е необикновен човек. Развежда се с мама, само че продължи да бъде опора в живота ми и да желае да излизам с него и сестра ми при визитите ", споделя Бергендорф. Тя схваща, че Владимир не е неин биологичен татко на шест, а чак на 29 се среща с биологичния си татко Марио. В интервютата си певицата споделя, че би желала да се запознае с индивида, който я е основал.

През лятото на 2015 година майка й и сестра й откриват Марио във Facebook. Показват го на Жана и тя взема решение да се запознае с него. Майка й му звъни с думите: " Дъщеря ти желае да те види. Знаеш ли коя е тя? ". Бащата е същински сюрпризиран от непредвиденото позвъняване. Отвръща, че няма значение коя е, нали му е дете. И въпреки всичко не може да повярва, когато чува, че това е Жана Бергендорф. Макар че външната аналогия сред двамата е явна, написа " Галерия ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР