Тежък развод крие новата водеща на предаването Тази събота и

...
Тежък развод крие новата водеща на предаването Тази събота и
Коментари Харесай

Заместничката на Мариана Векилска крие голяма драма от миналото си

Тежък бракоразвод крие новата водеща на предаването " Тази събота и неделя “ по bTV Александра Кръстева, написа " Галерия “. Къдрокосата журналистка не обича да приказва за някогашния си брачен партньор и доста дребна част от сътрудниците й знаят, че въобще е била омъжена. Бившият й мъж се казва Калин Щерев и също работи в bTV като фотограф на хонорар. Двамата се женят през 2012 година и по думите на техни другари са били доста влюбени. " Имаха прелестна женитба, на брега на морето. Беше като във филм “, спомнят си околните им. Но прибавят, че работохолизмът на Алекс пречел в брака им и последователно двамата се отчуждили.

Журналистката непрекъснато била на работа, рядко се случвало двамата да почиват по едно и също време… Няколко години по-късно се разделят, като повода евентуално е друга жена. Александра извънредно тежко понесла развода, защото към момента обичала брачна половинка си. Оттогава двамата са във влошени връзки и съвсем не се виждат. Тв водещата сега няма мъж до себе си, за разлика от някогашния й Калин, който живее на фамилни начала със своя колежка, разкриват наши източници. Алекс Кръстева е родена в Стара Загора, татко й Петьо Кръстев е артист в Драматичен спектакъл " Иван Радоев “. От няколко години работи в bTV като кореспондент.

Когато й оферират да заеме стола на напусналата Мариана Векилска, Кръстева незабавно се съгласява. По подигравка на ориста, предшественичката й също има един тежък бракоразвод зад тила си с радиоводещия Симеон Колев, след поредност изневери от негова страна.  В последна сметка Векилска съумя да си стъпи на краката и в следствие също изживя няколко любовни афери, една от които – с артиста Калин Врачански. Както " Галерия “ разкри, сегашният й обичан работи на висока чиновническа позиция в Брюксел и точно поради него журналистката се мести в Белгия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР